انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری فی مابین دانشگاه کاشان و شورای فرهنگ عمومی کشور

۱۴ آبان ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۷ کد : ۲۰۸۳۹ اخبار مرکز

رئیس مرکز پژوهشی کاشان شناسی گفت:  تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری  فی مابین دانشگاه کاشان و شورای فرهنگ عمومی کشور منعقد شد.

دکتر ابوذر وفایی اظهار داشت: در ادامه همکاری سازنده دانشگاه کاشان با شورای فرهنگ عمومی کاشان و  پیرو سفر یک روزه دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور به کاشان، در پایان شصت و چهارمین نشست شورای فرهنگ عمومی کاشان، این تفاهم نامه به امضاء رسید.

وی مسئله شناسی پیرامون زیست بوم فرهنگی منطقه، بستر سازی تولید صنایع فرهنگی از طریق هدایت تشکل‌های مولد به پارک های علم و فناوری و مراکز فن بازار، مطالعه و تدوین پیوست‌های فرهنگی متناسب با موضوعات مبتلا به حوزه فرهنگ عمومی و ایجاد کارگروهی مشترک به منظور نقش آفرینی موثر در فرایند توسعه و ارتقاء حوزه‌های  مختلف فرهنگی در سطح منطقه و کشور را از جمله زمینه‌های همکاری متقابل در این تفاهم نامه عنوان کرد.

این تفاهم نامه به امضای دکتر مجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور و دکتر عباس کتابی رئیس دانشگاه کاشان رسید.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان کاشان شناسی شورای فرهنگ عمومی