بازدید علمی دانشجویان معماری انرژی دانشگاه کاشان از بافت بومی منطقه نیاسر و رصد خانه

۱۵ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۶ کد : ۲۲۸۹۹ اخبار مرکز

در ادامه برنامه های مرکز پژوهشی کاشان شناسی در هفته پژوهش و فناوری ، بازدید علمی دانشجویان معماری انرژی با مدیریت دکتر دیواندری از بافت بومی منطقه نیاسر و رصد خانه نیاسر انجام شد.

دکتر دیواندری هدف از این بازید را آشنایی دانشجویان با معماری بومی منطقه نیاسر و همچنین معماری فضای رصد خانه و بررسی پیوند معماری و نجوم ذکر کرد. وی در حوزه بافت منطقه نیاسر به تشریح معماری بناهای تاریخی این منطقه بخصوص مجموعه تالار و آبشار و چگونگی شکل گیری فضای جذاب گردشگری اشاره کرد و در ادامه با بازید از رصد خانه، به طراحی و چگونگی ساختمان رصد پراخت. در پایان هم آقای مهندس صفایی مسئول رصد خانه، توضیحات جامعی در خصوص انواع شیوه های رصد ستاره شناسی برای دانشجویان بیان کرد .