سمینار بزرگداشت نظام وفای آرانی شاعر و ادیب بزرگ منطقه کاشان

۱۸ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۷:۳۶ کد : ۶۴۹۸ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
"هیچ کس تعبیر در رؤیای آزادی نکرد من به خوابم یا در این کشور کسی بیدار نیست"

"هیچ کس تعبیر در رؤیای آزادی نکرد       من به خوابم یا در این کشور کسی بیدار نیست"

نظام فا

دیروز جلسه گروه تاریخ و فرهنگ مرکز پژوهشی کاشان شناسی برگزار شد و قرار شد در 24اردیبهشت "سمینار بررسی احوال، آثار و اندیشه های شاعر و ادیب معاصر نظام وفا و بزرگداشت پنجاهمین ساگرد وفات وی" در دانشگاه کاشان برگزار شود.

برنامه این است که صبح در تالار آزادی سخنرانی ها و مقالات علمی اساتید و صاحبنظران ارائه شود و بعد از ظهر در یکی از خانه های تاریخی یکی از نمایش نامه ها و برخی از اشعار این مرد نازک طبع و دردشناس را هنرمندان تاتر و موسیقی تنظیم و اجرا کنند. بسیاری از اشعار ایشان در برنامه گل های رنگارنگ توسط استاد بنان و... اجرا شده است.

همکاری اساتید گرانقدر و دانشجویان عزیز به ویژه انجمن ها، گروه ها و کانون های مختلف دانشجویی را صمیمانه خواستار هستیم. اطلاع رسانی و شرکت همه عزیزان و دوستان به ویژه فرهنگیان و فعالان فرهنگی منطقه می تواند کمک حال ما را در برگزاری هر چه بهتر سمینار باشد.

نظر شما :